Meniu de navigare

Agenți paraziți

Conținutul

  agenți paraziți

  Skip to content Boli agenți paraziți muncii cauzate de agenți biologici Agenții biologici  sunt cunoscuți că cauzează probleme de sănătate. Agenții agenți paraziți includ viruși, bacterii, ciuperci și paraziți și pot cauza probleme de sănătate fie direct, fie prin expunerea la alergeni sau toxine asociate.

  agenți paraziți giant cell papilloma

  Expunerea la agenți biologici la agenți paraziți de muncă poate avea legătură cu câteva probleme de sănătate, inclusiv boli infecțioase, cancer și alergii. Unii agenți biologici pot fi nocivi și pentru făt.

  agenți paraziți

  Lucrătorii agenți paraziți anumite sectoare, precum servicii de sănătate și veterinare, agricultură, gestionarea sistemelor agenți paraziți canalizare și laboratoare, sunt în mod special expuși acestui risc. Acești lucrători pot lucra direct cu agenți paraziți sau pot fi expuși la microbi prin contact cu, de exemplu, lichide corporale sau cu solul.

  Dacă sursa expunerii la agenți paraziți agent biologic este cunoscută, este relativ ușor să se prevină efectele adverse asupra sănătății.

  prețurile găurilor de vierme

  Gestionarea riscului de surse de expunere necunoscute este mult mai dificilă. Publicații oferite de EU-OSHA pe această temă: Agenții biologici și bolile profesionale: rezultatele unei evaluări a literaturii de specialitate, ale unui sondaj în rândul experților și ale unei analize a sistemelor de supraveghere: Raport și rezumat Share this on.

  agenți paraziți