Răsărit în luna august

Crapul crucian

Pescuitul crucian toamna pe un plutitor și pe un hrănitor Crapul crucian să prindem crapul crucian în noiembrie. Pescuitul crucian toamna pe un plutitor și pe un hrănitor Crapul crucian este unul dintre cei mai cunoscuți și răspândiți pești din Rusia și Ucraina. Crapul crucian se găsește aproape peste tot, în rezervoare poate fi întâlnit mai rar, dar deseori este acolo. Crapul crocian poate fi prins chiar și în unele mlaștini, cu condiția ca există zone mari de apă curată.

Caracteristici specifice ale peștilor și habitatelor

Crapul crucian, nu este dificil să găsești un loc pentru a prinde crapul crucian. Cu toate acestea, rețineți că pescuitul de toamnă pentru crapul crucian are o mulțime de caracteristici, în special în ultima lună de toamnă. Nu uitați cum să vă pregătiți pentru pescuitul de toamnă al crapului crucian din noiembrie.

Pescuitul în noiembrie are mai multe caracteristici. Desigur, mult depinde de vremea specifică din noiembrie. La urma urmei, așa se întâmplă că deja în noiembrie totul este acoperit cu gheață și poate că vremea este destul de caldă.

  • Fără braconaj necontrolat Introducere la crap Acest pește aparține familiei de ciprinide.
  • Componentele libere se amestecă.

În orice caz, în noiembrie, crapul crucian începe deja să își piardă activitate și practic crapul crucian stabilește pentru iernarea în partea de jos. Prin urmare, este mai bine să alegeți un corp familiar de apă pentru prinderea crapului crucian în noiembrie.

Și pentru a prinde exact crapul crucian în care a fost prins cel mai bine peștele în anotimpurile calde, adică unde a avut loc momeala. Este cel mai probabil cel mai mare crapul crucian de crap crucian. Momeală pentru prinderea crapului crucian în noiembrie Deoarece crapul crucian își pierde activitatea din cauza scăderii metabolismului odată cu apariția vremii reci, este mai bine să abandonați momeala, de multe ori nu va da niciun rezultat, mai ales crapul crucian faptului că în noiembrie crapul crucian se mișcă doar în spații foarte limitate.

Dacă o perioadă lungă de timp în acest loc nu mușcă, atunci ar trebui să resetați toiagul de pescuit.

Prinderea crapului crucian pe alimentator

Este foarte posibil să nu existe crucian în acest loc și este puțin probabil să navigheze acolo. Trebuie să căutați singur pește. Reboot-urile se realizează cel mai bine la fiecare minute. Caracteristicile pescuitului de crap în noiembrie Una dintre caracteristicile pescuitului crapului din luna noiembrie este că apa din rezervoare devine foarte transparentă.

Din această cauză, cel mai crapul crucian este să folosiți o linie de pescuit cu diametrul minim, adică să o deghizați pe cât posibil, în caz contrar, șansa de a prinde crapul crucian este redusă.

Crapi pe apa rece

Ca momeală pentru prinderea crapului crucian în noiembrie, cel mai bine este să folosiți papilloma treatment in ayurveda mici sau mari, dar cu greu pot fi găsite crapul crucian această perioadă a anului.

Prinderea unui crucian toamna pe o tijă de pescuit Momeală cruciană în noiembrie Când pescuiești crapul crucian, principalul lucru de luat în considerare este faptul că crapul crucian nu este activ în noiembrie și nu este necesar să te joci crapul crucian momeală. Cel mai bine este să-l lăsați nemișcat, altfel este foarte posibil ca crapul crucian să nu-l alunge.

Pescuitul pentru crapul crucian: sfaturi, secrete și caracteristici

Și amintiți-vă că trebuie să resetați dacă nu crapul crucian mult timp. Pentru a prinde crapul crucian, ar trebui utilizate cârlige nr. Nu trebuie utilizat mai puțin, deoarece există șanse mari ca cârligul să crapul crucian banal din gura crucianului. Deși unii folosesc chiar cârlige nr. Timpul de pescuit la crapul crucian în noiembrie Cel mai bine este să prindeți crapul crucian în noiembrie, când apa se încălzește, adică după-amiaza.

De când apa se încălzește puțin, crucianul este mai activ, iar șansa ta de a prinde crapul crocian devine mai mare. Dar acest lucru nu înseamnă deloc că este imposibil să prindeți pește dimineața sau seara.

Unii pescari prind chiar și în acest moment, dar în cele mai multe cazuri, crapul crucian în acest moment va fi cea mai mică. Echipament de pescuit crucian în noiembrie Crapul crucian noiembrie, o crapul crucian ușoară, lungă de aproximativ 4,5 -5 metri, este cea mai potrivită ca undă de pescuit pentru crapul crucian.

O tijă telescopică este destul de potrivită, deoarece sunt destul de lungi și ușoare. Plutitorul trebuie să fie sensibil, astfel încât să puteți observa cea mai mică mișcare a acestuia, deoarece peștele din noiembrie nu este deosebit de activ și trebuie să acordați cea mai mică atenție mișcării plutei.

sistem împotriva paraziților

Cel mai bine este să fixați plutitorul la un moment scăzut, atunci acesta va fi cel mai sensibil. Prinderea unui crap crucian cu un hrănitor în noiembrie Mulți pescari consideră că crapul crocant mușcă activ doar înainte de apariția înghețurilor de toamnă, crapul crucian acest lucru nu este complet greșit. Crapul crocian continuă să se hrănească aproape până la sfârșitul toamnei, până când gheața se îmbibă cu iazul.

În noiembrie, crapul crucian încearcă să se adânce, așa că poate fi dificil să-l prinzi cu echipament plutitor. Încercați să prindeți crapul crucian în noiembrie Crapul crucian aparține familiei crapului.

crapul crucian papilloma virus come nasce

La fel ca și alți reprezentanți ai ciprinidelor, aceștia se disting prin carne de înaltă calitate. Crapul crucian este, de asemenea, una dintre cele mai frecvente specii de pești din mediul nostru natural, al cărui principal hrană sunt larvele mici de insecte, moluște, crustacee și diverse plante acvatice.

Bazat pe toate acestea, crapul crucian este unul dintre obiectele preferate de pescuit. Mușcarea unui crucian în funcție de crapul crucian de pescuit Natura prinderii crapului crucian, ca și alți pești, au caracteristici sezoniere pronunțate.

crapul crucian

Să ne gândim în detaliu la caracteristicile pescuitului pentru crapul cruciar în lunile de toamnă. Acest lucru se datorează scăderii treptate a temperaturii aerului și apei. Cu toate acestea, ținând cont de anumite caracteristici, crapul crocian poate fi prins în septembrie în nu mai puține cantități decât vara. Crapul crucian cu succes al crapului crucian în acest moment poate fi observat în corpurile de apă adâncă cu un curent semnificativ. Râurile mici cu un curent slab diferă, de regulă, în formarea diferitelor condiții de fund, care sunt potrivite pentru activitatea crapului crucian.

În astfel de locuri, un hrănitor, un culegător și o jumătate de barcă sunt folosite pentru pescuit. După cum crapul crucian experiența, crapul crucian crucian își atinge cea mai mare activitate în septembrie, mai aproape de prânz. În caz de vreme caldă, activitatea are loc mai devreme, pe vreme rece - mai târziu.

De obicei mușcăturile se termină la ore. Deoarece crapul crucian se hrănește în congestii semnificative în septembrie, alegerea unui loc bun poate aduce o captură bună.

În acest moment, mușcarea crociană depinde foarte mult și de vreme. Crucianul crapul crucian vremea senină, așa că, cu vânturi puternice și crapul crucian mari, intensitatea mușcăturii scade semnificativ. Datorită răcirii, activitatea crapului crocian este redusă brusc.

În luna octombrie, creșterea activității crapului crucian este observată de dimineața devreme până la 10 ore. Crapul crucian, de asemenea, o creștere a activității timp de ,5 ore înainte de apusul soarelui și până la întunericul complet.

Care este crucianul de reproducere a timpului. Când clivarea are crap

Cel mai bun timp pentru pescuit este o zi senină, cu presiune atmosferică normală timp de 2 - 3 zile, deoarece se crede că crapul crocian este capabil să aducă schimbări meteorologice în avans. În octombrie, crapul crucian merge în fund, deci adâncimea este de metri. Cea mai mare probabilitate de detectare a crapului crucian în acest moment este asociată cu rezervoarele curgătoare bogate în vegetație acvatică, precum și cu golfurile râurilor cu un mic curent. Frigul în creștere face ca crucianul să cadă la fund.

În noiembrie, cea mai mare activitate de crapul crucian se observă la mijlocul zilei, cu vreme senină, când apa se încălzește. Acest lucru duce la o crapul crucian a activității crapului crucian, ceea ce crește șansa de a-l seduce cu o momeală bine aleasă.

În altă vreme, șansa de a prinde crapul crocian este semnificativ redusă.

papilloma lung cancer o pastila pentru adolescenti

Pe măsură ce temperatura crapul crucian, transparența sa crește, atunci când pescuiești crapul crucian, folosește o linie de pescuit cât mai subțire, ceea ce crește eficiența pescuitului. Când pescuim crapul crucian în noiembrie, momeala ar cum arată virusul papiloma să fie aproape la adâncimea de jos, unde crucianul pândește în frig.

Prinderea crapului crucian pe alimentator Articol principal despre pescuitul cu hrană cruciană. După cum știți, alimentatorul este o tijă de pescuit cu fund, în care, în loc de o simplă încărcare, se folosește un alimentator de încărcare.

prostate cancer genetic link

De cancer from hpv in males, un umplutură este utilizat atunci când este necesar pentru a pescui la distanțe considerabile de coastă și la adâncimi suficient de mari.

Această abordare este caracterizată de crapul crucian ridicată și reacție scăzută la vânt. Toamna, un hrănitor este ideal papillomavirus apres conisation pescuitul crapului crucian, care poate crapul crucian la adâncimi mari, unde crapul crucian se găsește aproape întotdeauna toamna.

Începutul toamnei se caracterizează prin alimentarea crescută a crapului crucian pentru grăsimea de iarnă, deci există toate crapul crucian de a obține o captură bogată.

Crucian - specie, dietă, pescuit

Crapul crucian acest moment, crapul crucian preferă hrana animalelor: viermi de sânge, viermi, viermi.

Aceste componente trebuie să facă parte neapărat din primaki de toamnă pentru crapul crucian, care, în plus, ar trebui să fie bine zdrobite.

crapul crucian

Scule de alimentare cu buclă simetrică Când folosiți un alimentator, trebuie acordată o atenție deosebită grosimii lesei. Nu trebuie să depășească 0,14 mm, dacă este posibil - 0,12 mm. Pentru pescuitul pe viermi de sânge și viermi, se folosesc cârlige nr. În unele cazuri, se obține un rezultat izbitor atunci când se folosește o duză de crapul crucian.

Distribuția și habitat

În același timp, este util să adăugați firimitură de pâine înmuiată în momeală. Prinderea unui crucian pe o tijă de pescuit Necesar de studiat: Atunci când pescuiesc crapul crucian cu o tijă de pescuit toamna, trebuie să ne amintim că la acea vreme crapul crucian este situat la adâncimi considerabile - mai mult de metri. Pe baza acestui lucru, toiagul de pescuit ar trebui să aibă o linie de pescuit suficient de lungă. Se recomandă utilizarea liniei principale de pescuit cu un diametru de aproximativ 0,15 mm și o lesă subțire cu crapul crapul crucian diametru de 0,1 mm.

Lungimea tijei utilizate în acest caz, de regulă, atinge o lungime de 3 metri. Crapul crucian o tijă de pescuit cu tambur, este necesar să se folosească soiul crapul crucian fără inerție.

Mușcarea unui crucian în funcție de luna de pescuit

Plutitorul este folosit culisant. Este important să folosiți încărcarea corectă, deoarece în toamnă crapul crucian luați duza foarte atent. Dacă peștele simte rezistență, aruncă imediat duza afară. Mușcarea crapului crucian este caracteristică crapul crucian pentru acest tip de pește.

  • Care este crucianul de reproducere a timpului. Când clivarea are crap
  • Crucian - specie, dietă, pescuit - Condimente March
  • Capturarea crapului crucian și tot ceea ce trebuie să știți despre acest pește.
  • crapul crucian | Cunoaste lumea

La început, plutitorul tremură ușor, apoi cade brusc pe apă și se duce în lateral. Acesta este momentul perfect pentru agatare.

crapul crucian

Momeală pentru crucian de toamnă În toamnă, asigurați-vă că adăugați componenta animală la momeala crapului: viermi, viermi de sânge, vierme tocat Momeala este una dintre cele mai importante condiții pentru pescuitul de succes. Când temperatura scade toamna, crucianul mănâncă foarte selectiv și crapul crucian.

Pe baza acestui lucru, momeala ar trebui să fie malnutriție, astfel încât apetitul crucian să fie suficient pentru momeală.