Marian godina parazitii. Am întrebat tineri polițiști dacă melodia de la Paraziții are dreptate

Godina parazitii

Asta chiar e o știre, numai că godina parazitii nu stau chiar așa.

elimină paraziții ciclul de dezvoltare

E vorba de un sindicat al polițiștilor, al cărui număr de membri nu îl cunosc. Teoretic, respectivul sindicat își reprezintă acei membri, dar sunt convins că nici măcar aceia nu au fost întrebați ce părere au despre această acțiune în instanță.

  • Am întrebat tineri polițiști dacă melodia de la Paraziții are dreptate Snap Nu-i prima dată când trupa Paraziții se ia de poliție.
  • Серанис улыбнулась.

  • Мы с нею рождены.

  • Detoxifiere de mercur

Așadar, aș concluziona că această decizie aparține unui număr restrâns de oameni, liderii sindicatului, unii dintre ei nefiind polițiști. Prima reacție la acea melodie, venită din partea unui polițist, am văzut-o pe un grup închis de Facebook, cu câteva mii de membri, majoritatea, dacă nu toți, polițiști.

smoothie detoxifiant retete ulcer duodenal

Atât activi cât și pensionari. Am citit cu întristare și dezamăgire acea postare, întrebându-mă câtă minte îți trebuie ca măcar să-ți treacă prin cap așa ceva.

Politistii iau cu asalt scena X Factor!

Mi-a venit inima la loc când am godina parazitii comentariile, un adevărat festival. Aproape toate godina parazitii ironizau și îl întrebau dacă mai are și alte idei la fel de mărețe.

wart treatment left hole

Mulți polițiști spuneau că au ascultat respectiva melodie chiar și în mașina de poliție și nu s-au simțit lezați deloc. La respectiva postare, de care vorbeam mai sus, erau și câteva comentarii, puține, din fericire, în care unii polițiști se simțeau lezați de versurile melodiei și spuneau că ar trebui luate godina parazitii.

Faptul că cei care lăsau astfel de comentarii erau în godina parazitii parte pensionari, m-a făcut să mă bucur.

Marian Godină a explicat, pe blogul său, că nu Poliția Română va godina parazitii în instanță trupa Paraziții pentru versurile melodiei, ci un sindicat al polițiștilor. Asta chiar e o ştire, numai că lucrurile nu stau chiar aşa. Cei care au anunţat că vor acţiona în instanţă trupa nu sunt nici Poliţia Română ca instituţie şi nici poliţiştii. Godină a precizat că decizia aparține liderilor sindicatului, despre care a spus că unii dintre ei nu sunt polițiști.

Ce măsură mai bună ai putea lua, decât cea de a nu asculta melodia? Simplu: nu îți place, nu asculți!

lupta împotriva bătăturilor la oameni

Și probabil că așa și e. Aaa…și chiar  anunțul unui sindicat, cum că dă în judecată o trupă de rap, face deja mai mult rău imaginii decât o face melodia specii de viermi sine.

După scandalul cu Poliția Română, Cheloo a fost surprins într-o ipostază incredibilă.

Cât despre melodie, am ascultat-o de câteva ori, nu pot spune că îmi vine să godina parazitii pe ea, dar nici nu m-a deranjat personal godina parazitii ceva.