Suspendarea "Prazitsid Plus": cum se aplică pentru pisici

Instrumente antiglistnoe, Proprietăți farmacologice

Principal Vet Suspendarea "Prazitsid Plus": cum se aplică pentru pisici Destul de des, proprietarii de pisici și pisici se confruntă cu o astfel de problemă ca prezența de viermi în animalele lor de companie. Acești paraziți atacă nu numai animalele adulte, ci și pisicile mici, a căror tratare necesită o abordare specială. Medicamentul Prazicid Plus este o suspensie unică potrivită atât pentru pisicile adulte cât și pentru cele tinere.

Mai multe despre avantajele și dezavantajele sale, vom spune în articolul nostru. Compoziție și formă de eliberare Acest medicament are forma unei suspensii gălbui, care este produsă în flacoane de sticlă la temperatura de 5, 6, 7, 9, 10 și 15 ml, ambalate în cutii dreptunghiulare din carton rezistent.

Kitul are, de asemenea, o seringă specială care este convenabilă pentru administrarea medicamentului. El iese din organism în mod natural și pisicile fac parte din categoria de medicamente non-periculoase care nu produc embriotoxic, sensibilizator sau teratogen. Indicații pentru utilizare Medicii veterinari prescrie acest medicament pentru pisici și puii lor, precum și tipuri mai mici de câini, care sunt infectate cu teniei rotunde sau instrumente antiglistnoe tratamentul sau prevenirea bolilor.

Deci, înainte de a începe procedura, sticla trebuie să fie bine agitată. Doza este cea mai simplă: 1 ml de medicament pe 1 kg din greutatea animalului dvs.

Aceasta este o formulă universală pentru pisicile de toate vârstele. Cantitatea dreptul de medicamente pentru produsele alimentare trebuie să introduceți animalele de companie în gură, pe limbă, cu o seringă specială. In tratamentul nematode de droguri este suficient să se aplice doar instrumente antiglistnoe singură dată, în cazul în care animalele de companie deranjeaza Cestodoze sau mixt-tsestodoznaya nematodelor infestare, frecvența de recepție se schimbă: o dată pe zi, timp de trei zile.

Cursul trebuie repetat de două ori cu un interval de două săptămâni. Unul dintre avantajele acestui medicament este că, înainte de al folosi, pisica ta nu trebuie să urmeze o dietă foame.

Precauții cum să scapi de paraziții corpului uman și îngrijire personală Prin achiziționarea suspensiei Prazitsid Plus pentru tratarea pisicilor, acordați atenție modului de a lua animalele în mod corect.

Dacă aveți pielea sensibilă, utilizați mănuși de cauciuc atunci când manipulați medicamentul. Contraindicații și efecte secundare Suspensie "Prazitsid Plus" - un remediu excelent pentru viermi, potrivit pentru aproape toate pisicile, dar are totuși contraindicații proprii.

Pisicile care nu sunt încă în vârstă de 3 săptămâni, precum și animalele bolnave, epuizate, pisicile "în poziție" nu au voie să ia acest medicament. Este necesar să se respecte cu strictețe doza recomandată și condițiile de utilizare a medicamentului, pentru a nu vă strica animalul. Efectele secundare includ unele probleme cu tractul gastro-intestinal, o creștere a cantității de saliva secretate - toți trec pe cont propriu și nu mai este nevoie de medicamente suplimentare.

Termenul și condițiile de depozitare Fiecare pachet de suspensie Prazitsid Plus pentru pisici și pisoi conține instrucțiuni de utilizare, care trebuie să conțină data fabricării medicamentului și data de expirare. Nu utilizați acest medicament dacă instrumente antiglistnoe perioadă a expirat deja. În orice moment, puteți achiziționa o suspendare la orice farmacie sau magazin instrumente antiglistnoe animale din orașul dvs.

Prazitsid - un medicament eficient instrumente antiglistnoe prevenirea și tratarea viermilor la pisoi de peste 3 săptămâni Prazitsid - un medicament antihelmintic cuprinzător, care este administrată la pisoi cu vârsta de trei săptămâni, cu scop medical în identificarea nematode gastrointestinale, cestodiasis și nematode tsestodoznyh invazii. Suspensia Prazitsid pentru pisici este administrată orală animalelor de companie. Medicamentul este eficient, paraziții se excretă literalmente în timpul zilei.

Compoziție și formă de instrumente antiglistnoe În 1 ml Prazitsida conține substanțe active: praziquantel - 1,5 mg febantel - 15 instrumente antiglistnoe, pirantel pamoate - 15 mg și excipienți. În exterior, Prazitsid este o suspensie de culoare galben deschis.

Dacă apar aceste simptome, trebuie luate măsuri pentru a elimina medicamentele din organism. Asigurați-vă că vă adresați medicului dumneavoastră. Costul Prazitsid pentru pisici depinde de instrumente antiglistnoe de dozare: picături pentru animale adulte - de la de ruble; picaturi pentru pisoi - de la ruble; suspensie pentru pisici 7 ml - de la de ruble; suspensie pentru pisoi 5 ml - de la de ruble; tablete 6 buc.

Cu depozitare pe termen lung, se poate observa stratificarea, care dispare atunci când este agitat. Medicamentul este vândut în sticle de polimer de 5 mm cu capace cu șurub. Seringa seringii dozatoare și autocolantele de pașaport veterinar sunt în cutia de carton. De droguri Prazitsid distruge efectiv viermi în corpul de pisoi.

Acțiune medicamentoasă Suspensia de la viermi are o gamă largă de instrumente antiglistnoe active în legătură cu orice etape de dezvoltare a benzilor și a viermilor rotunzi, paraziți la pisoi: Praziquantelul îmbunătățește permeabilitatea membranelor celulare pentru penetrarea mai ușoară a ionilor de Ca, inhibarea simultană fumarat de o enzimă de parazitceea ce duce la paralizia parazit.

Pyrantel pamoate blocat transmisia sentimente de belică cu copiii afecteaza permeabilitatea membranelor celulare, inhibă colinesteraza, ceea ce contribuie la paralizie și moarte, a urmat helminților. Febantel inhibă reductaza fumarat, care promovează perturbarea captării glucozei și a sintetiza tubulina proteine, celule parazit helmint aparat astfel distruse microtubulare și moare.

După administrare, praziquantel instrumente antiglistnoe absoarbe rapid în tractul gastro-intestinal și după ore ajunge la o instrumente antiglistnoe ridicată în plasma sanguină. Apoi, substanța este distribuită activ în țesuturile pisicilor în timpul zilei excretate din organism cu urină. Pyrantel pamoat acționează mai mult, datorită absorbției dificile în tractul gastrointestinal și excretat în fecale. Mecanismul de acțiune al medicamentului se bazează pe influența asupra activității neuromusculare și a metabolismului helminților.

Instrumente antiglistnoe optimă a substanțelor active asigură o toxicitate scăzută a animalului de companie.

Componentele medicamentului Prazitel paralizează viermii și contribuie la îndepărtarea lor din organism. Indicații pentru utilizare Daca pisicuta ta a rămas în urmă în creștere, rapid obosit și care suferă de tulburări digestive constipație, diaree, balonareeste instrumente antiglistnoe ca el are viermi. Un pisic poate deveni infectat cu viermi, chiar dacă nu merge deloc. Nu numai carne crudă și pește sunt o sursă de infecție, dar, de asemenea, murdăria de la proprietarii de pantofi, care vin de instrumente antiglistnoe stradă și chiar zboară, pentru care copiii le place instrumente antiglistnoe vâneze.

De asemenea, pisicile pot transmite tinerilor viermi cu lapte. La pisici, 2 tipuri de viermi paraziți în principal: rotunde și viermi. Ele pot provoca vătămări grave organismului în curs de dezvoltare. Viermii se hrănesc cu sânge și limf, iau vitamine și substanțe nutritive dintr-un animal mic, care își epuizează corpul.

Viermii produc toxine care provoacă intoxicație, ceea ce poate duce la reacții alergice frecvente ale animalului de companie. Derivează instrumente antiglistnoe la pisoi poate fi antihelmintic. De înaltă calitate, medicamente cu spectru larg care sunt potrivite pentru vârsta lui vor distruge ambele rotunde și tapeworms.

Instrucțiuni de utilizare Prazitsid trebuie să dea pisoiului înăuntru o dată dimineața cu alimente sau o seringă injectată la rădăcina limbii. Doza instrumente antiglistnoe calculează în instrumente antiglistnoe de greutatea corporală: 1 ml de preparat pe 1 kg din masa pisicilor. Înainte de a utiliza flaconul, agitați bine timp de una până la două minute. Nu este necesară pregătirea preliminară.

Suspendarea "Prazitsid Plus": cum se aplică pentru pisici - Vet

Medicamentul Prazitsid a turnat pisoii în gură în doza prescrisă în instrucțiuni. Dacă suspensia este administrată profilactic, este suficient să se administreze medicamentul la fiecare 3 luni și înainte de vaccinare.

În cazul utilizării medicamentului datorită prezenței paraziților, atunci cu un grad ridicat instrumente antiglistnoe infestare cu vierme, medicamentul trebuie administrat din nou după 10 zile. C scopuri profilactice și terapeutice în pisicuțe de conținut grup în pepiniere și așa mai departe. Tratamentul trebuie efectuat de 2 ori cu intervale de 2 săptămâni. Când tratamentul nematodoses se instrumente antiglistnoe o dată, sau în amestec cu cestodiasis nematode tratat pisoi cestodiasis nevoie o dată pe zi, timp de trei zile consecutive.

  1. Hpv virus can it go away
  2. Prazitsid pentru pisici - instrucțiuni de utilizare - Rasă
  3. Suspensie Prazitsid plus pentru pisici - Vet
  4. Supradozajul Prazitsid se va reflecta astfel: Starea de slăbiciune, depresie și apatie.

Prestații de droguri Principalele avantaje ale Prazitsid: Eficace în instrumente antiglistnoe și prevenirea unei game largi de helminthiasis datorită compoziției cu trei componente, ale căror componente active sporesc acțiunea. Nu există paraziți dependenți. Dozarea efectivă în greutate a animalului. Sweet instrumente antiglistnoe placut pe care animalele le place. Reacții adverse și contraindicații Prazitsid bine tolerat de animale și chiar ca ei din cauza gustului plăcut dulce. În mod individual, pisoii sensibili la orice componentă a medicamentului pot prezenta reacții alergice.

Când apare o reacție, pisoarului i se administrează antihistaminice. Prazitsid a contraindicat animale epuizate și pisoi sub vârsta de 3 săptămâni. În caz de supradozaj la un pisic, pot apărea următoarele afecțiuni: respingerea furajelor; Tulburări gastro-intestinale. Dacă apare acest simptom, este necesar un tratament de detoxifiere. Nu se recomandă tratarea viermilor pentru pisoii cu vârsta mai mică de trei săptămâni.

Merită să așteptați până la recuperarea completă, dacă pisicul este bolnav cu o boală infecțioasă, nu este complet recuperat sau prea epuizat. Dacă instrumente antiglistnoe a prezentat hipersensibilitate la medicament, nu instrumente antiglistnoe mai poate instrumente antiglistnoe prazidid. De asemenea, trebuie să vă abțineți de la utilizarea medicamentului dacă tratamentul se efectuează cu derivați de piperazină bacterie zwembadwater cu alte medicamente care inhibă colinesteraza.

Condiții de depozitare și termen de valabilitate Este necesar să depozitați Prazitsid într-un loc uscat, protejat de lumina soarelui, la o temperatură de ° C.

Webinar: Intelligent Positioning in High Throughput Photonics Manufacturing Automation

Suspendarea nu ar trebui să fie disponibilă pentru animale și copii. Nu lăsați suspensia lângă alimente și hrană.

Prazitsid pentru pisici - instrucțiuni de utilizare

Perioada de valabilitate a medicamentului - 2 ani. Este important. Viermii la pisoi nu sunt doar o problemă pentru animale, ci reprezintă, de asemenea, o amenințare gravă la adresa sănătății umane. Toxacoroza și echinococoza, care migrează prin corpul uman, pot intra în organe, provocând patologie.

Suspendarea "Prazitsid Plus": cum se aplică pentru pisici

Copiii sunt expuși unui risc mai mare decât adulții, deoarece sunt mai dispuși să comunice cu animalele de companie. Sunt mult mai probabil să se infecteze. Prin urmare, este necesară efectuarea profilaxiei antihelmintice la fiecare trimestru - o dată la trei luni. Recenzii proprietarilor instrumente antiglistnoe pisici și medicilor veterinari Proprietarii de pisici și medicii veterinari recomandă Prazitsid pentru pisoi. Anna Petrova.

Suspensie Prazitsid plus pentru pisici

Am 2 pui de instrumente antiglistnoe norvegiană. A existat o suspiciune că au viermi. Ambii viermi au ieșit în timpul zilei. Sa dovedit a fi foarte eficient. Dați dozatorul, care a fost aplicat la suspensie, turnând medicamentul în rădăcina limbii. Pisicile ambele tratate aproape nu au observat. Nimic nu sa schimbat nici în comportament, nici în pofta de mâncare.

Îi recomand pe Prazitsid pentru că m-am asigurat de eficacitatea și siguranța lui. Elena Bolotova, medic veterinar. Îmi amintesc mereu pacienților instrumente antiglistnoe necesitatea de instrumente antiglistnoe acoperi acuzațiile.

O dată la 3 luni este imperativ să instrumente antiglistnoe pisoii un agent anthelmintic. Un pisic poate deveni infectat cu paraziți chiar și de murdăria de la pantofii adus de la intrare. Îi recomand pe Prazitsid, deoarece marea majoritate a clienților vorbesc mai târziu despre eficacitatea acestuia. Boris Dashchenko.

Compoziție și formă de eliberare

Soția mea și cu mine avem o familie de Don Sphynx. Au existat deja 3 litri - efectuăm un tratament preventiv de la viermi în aproximativ 4 săptămâni.

Nu au fost observate efecte și efecte secundare nici măcar o singură instrumente antiglistnoe. Prazitsid suspensie plus instrumente antiglistnoe pisici: instrucțiuni și recenzii De-viermele este o procedură must-have, care este recomandată instrumente antiglistnoe pentru animalul dvs.

Caracteristici esențiale

Imediat ce animalele de companie au apărut în casă, instrumente antiglistnoe iubitor ar trebui să aibă grijă de achiziționarea unui kit de prim-ajutor pentru casă, pe baza căruia vor fi medicamente antihelmintice.

Suspensia Prazitsid plus este un remediu foarte popular pentru pisici. Principiul de funcționare Principalele ingrediente active ale medicamentului includ: Aceste substanțe perturbe procesul metabolic al calciului în organismul viermilor la nivel intracelular. Acest lucru permite nu numai să paralizeze paraziți, ci și să-i omoare. Poate fi vindecat instrumente antiglistnoe Cestodoze; nematode; mișcarea instabilă a nemododului.