Slalom printre cretini (album) - Wikipedia

Paraziții iluzie, Goana dupa iluzii - Forumul Softpedia Parazitii goana dupa iluzii

Conținutul

  specii de paraziți cu vierme plat hpv high risk pregnancy

  Esta letra está pendiente de revisión If you found mistakes, please help us by correcting them. Paraziții iluzie letra Letra de Drogurile schimbă tot de Paraziții Dezamagit de viata ta, de exigenta parintilor esti prins usor In mirajul drogurilor Ai mers mereu pe mana prietenilor Fara sa stii paraziții iluzie intunecata a lor Te-ai apucat la caterinca cu baietii paraziții iluzie bordura Si tot la caterinca ai ramas fara dinti in gura Ti-ai dat seama ca nu e de gluma in acest mediu Cand tremurai in cada si te cacai pe tine la propriu Realitatea se deformeaza, simti ca iti plesneste capul Ai grija cate grame iti faci ca te duci dracu'.

  Ai tai de pazesc in ture, vin sa stinga lumina Si te chinui pe-ntuneric, amplificandu-ti vina Te lauzi tuturor ca te-ai lasat, dar nu se vede Ca esti inca negru sub ochi si nimeni nu te mai crede Important e sa te lasi de droguri, fara bravada Sau te vom gasi in rigor mortis mulat pe cada.

  paraziții iluzie

  Drogurile schimba totul Nu-ti face iluzii Joci, te risti si pierzi daca faci confuzii Drogurile schimba tot, din pacate E un vis murdar care-l paraziții iluzie in realitate bis.

  Report a problem.