Paraziţii intestinali pot da complicaţii

Spori paraziti, Parazitul care ne controlează mințile

Conținutul

  Insectele se infecteaza dupa ce intra in contact cu sporii acestui parazit si, in mai putin de o saptamana, intra in starea de "zombi".

  spori paraziti

  In total, au fost descoperite patru specii de fungus care pun stapanire pe mintea furnicilor, in padurile tropicale din Brazilia. Desi nu este pentru prima data cand se constata ca aceste ciuperci fungus afecteaza viata furnicilor, descoperirea celor patru specii de paraziti in aceeasi comunitate accentueaza nivelul ridicat al biodiversitatii spori spori paraziti Amazon.

  spori paraziti papilloma virus e tumore

  Citește și "Au fost extraterestrii? Nu, Dumnezeu".

  spori paraziti

  Cercuri pe un deal in Indonezia. Video Cercetarile au fost conduse de profesorul David Hughes de la Universitatea din Pennsylvannia, care a ajuns la concluzia ca furnicile sunt infectate dupa ce intra in contact cu sporii acestor fungus. Apoi, acest asa-zis zombi sau creier controlat afecteaza comportamentul gazdei, cauzandu-i moartea intr-o pozitie expusa, de obicei agatata si muscand suprafata frunzei.

  spori paraziti

  Apoi, parazitul creste din capul furnicii, aruncand spori spori paraziti aer, care ajung, apoi, pe furnici si pe diferite suprafete ale mediului inconjurator. Sursa: Discovery News.

  spori paraziti lymphedema papillomatosis treatment