Simptomele Trichocephalosis și tratament

Trichocephalosis patogen. Tricocefaloză

Conținutul

  Nume patogeni parazit cunoscut sub numele de Whipworm.

  trichocephalosis patogen

  Progresivă pe parcursul mai multor ani prezinta simptome ale bolii este, de obicei, forma cronica de ea Whipworm parazit exclusiv în corpul uman. Principala sursă a puterii sale - sânge și celulele mucoasei intestinale.

  trichocephalosis patogen

  Pericolul acestei boli constă în faptul că trichocephalosis patogen trăiește pentru o lungă perioadă de timp - până la șase ani. Și în acest timp paraziți reușesc să deterioreze grav intestine, ceea ce duce la suferință și de a lucra restul organelor interne și a sistemelor organismului.

  Trichocephalosis în Rusia detectată în mod regulat în zona centrală Black Earth și din Caucazul de Nord. Intensitatea simptomelor depinde de starea sistemului trichocephalosis patogen al pacientului și numărul de paraziți în intestin.

  papilomele pielii cancer la git copii

  Boala este agravată de prezența altor boli cronice care pot conduce la forme severe trihotsefaleze si durata tratamentului acestuia. Cu toate acestea, diagnosticul precoce poate fi dificil, deoarece trichocephalosis, în unele cazuri, se produce fara nici un simptom.

  oxiuros tratamiento minsal

  Trichocephalosis trichocephalosis patogen în acest caz, complicații grave sunt inevitabile. Dacă simptomele semnificative clinic, de obicei, pacientul se plânge cauzat stări patologice ale sistemului nervos și a tractului gastro-intestinal.

  trichocephalosis patogen

  Următoarele sunt plângeri tipice:.